"Ondernemen in een coöperatie is een feestje!"

Coöperatie Lichtpunt

Met als motto “diversiteit is onze kracht” werd in 2018 Coöperatie Lichtpunt in Alkmaar opgericht. De coöperatie bestaat uit een mix van verschillende mensen, talenten en bedrijven. Door de samenwerking kunnen de leden elkaar versterken, samen inkopen en samen opdrachten uitvoeren. De leden doen gezamenlijk de boekhouding, marketing en de acquisitie. De meerwaarde zit ook in het gebruik maken van elkaars kennis en netwerk. Door te sparren over het ondernemerschap staan de leden steviger in het pittige ondernemersklimaat.

De kernwaarden van Coöperatie Lichtpunt zijn:

  • Synergie
  • Grenzen verleggen
  • Inspiratie
  • Vooruitstrevend
  • Bloei

Timothy - Proef de Cariben
Kok Timothy maakt de lekkerste gerechten met recepten uit zijn geboorteland. Van hapjes tot een compleet diner. Ook kan Timothy bij u thuis komen koken.

Martin - Reparaties, renovaties en workshops
Martin voert o.a. elektrotechnische reparaties uit. Daarnaast laat hij oude radio’s of pick-ups herleven. Hij bouwt deze om met de nieuwste apparatuur.

Ingrid - Energetisch kindertherapeut
Ingrid biedt diepgaande consulten, healing, reading, spirituele huisreiniging, hooggevoeligheid- en levenscoaching, meditatie en intuïtief tekenen workshops.

Jacqueline - Pianolerares en virtuoos
Jacqueline biedt muzikale lessen aan met tenminste drie instrumenten: de piano, cajon en haar of jouw stem.

Rita - Yogadocent
De wereld waarin wij leven, is steeds gehaaster. We ervaren veel stress en maken te weinig tijd ontspanning en bewustwording. Rita biedt yogalessen aan die je helpen te ontspannen en 

Sabrina - Coach en adviseur voor westerse migranten
Sabrina is van oorsprong Amerikaans en helpt Westerse migranten met informatie over praktische zaken en onze cultuur. Ze organiseert informatiebijeenkomsten en workshops.