"Ondernemen in een coöperatie is een feestje!"

Oude banners van Promotiedagen worden hergebruikt door Mooie Boel

Oude banners van Promotiedagen worden hergebruikt door Mooie Boel

Wat doe je met reclame banners als je ze niet meer nodig hebt? Vaak belanden ze in de container of komen ze onder een laag stof te liggen in een opslagruimte. Maar wist je dat je het ook kunt recyclen? Bedrijvenvereniging West en het OTP hebben hun banners van de Promotiedagen en OpenStad geschonken aan naaiatelier Mooie Boel 050. Zij kunnen het materiaal hergebruiken en maken er de leukste producten van.

Mooie Boel 050
Mooie Boel 050 is een naaiatelier met een concept dat goed past in de trend van duurzaamheid. Het atelier geeft oude producten een tweede leven door ze een duurzaam nieuw bestaan te geven. De vrouwen van Mooie Boel 050 maken van alles wat met een naaimachine gemaakt kan worden! Ze kunnen oude meubels nieuw leven inblazen door het opnieuw te stofferen. Hun specialisme is echter het hergebruiken van materialen om bijzondere en unieke producten te creƫren. Je kunt het zo gek niet bedenken: duurzame boodschappentassen, fietstassen, vazen, bloemen, schorten, telefoonhoezen, een hoes voor een kettingslot en nog veel meer! Ze doen dit in opdracht van bedrijven, gemeentes, maar ook particulieren.

Hoe werkt het?
Ben je op zoek naar een origineel kado, relatiegeschenk of een leuk item voor het kerstpakket? Je kunt bij Mooie Boel 050 vast iets leuks vinden of laten maken! Je kan inspiratie halen uit eerdere producten en zelfs een eigen idee of ontwerp aanleveren. Helaas heeft Mooie Boel 050 geen webshop, maar wel een website en een Facebookpagina waar ze hun creaties laten zien. Wil je iets kopen of laten maken? Dan kun je het beste mailen. De prijzen zijn afhankelijk van de productietijd en het aantal dat je wilt afnemen. De producten zijn niet duur. Hoe meer je afneemt, hoe lager de prijs per product!

Meer informatie
Email: nul50mb@gmail.com
Website: www.mooieboel050.nl
Facebook: @MooieBoel050

(Tekst en foto's: Ruby Simon/OTP)