"Ondernemen in een coöperatie is een feestje!"

Vrouwencentrum Eva

Locatie: Den Haag

Aantal deelnemers: 10

Start: 2018

Type ondernemingen: Van hair & beauty tot kunst & kunsttherapie, bijzondere sieraden, kindermuziektheater en healing & coaching.

De coöperatie biedt trainingen en individuele begeleiding zodat vrouwen onder de paraplu van de coöperatie hun eigen onderneming kunnen opstarten en uitbouwen. Het type ondernemingen van de vrouwen is heel divers; van hair & beauty tot kunst & kunsttherapie, bijzondere sieraden, kindermuziektheater en healing & coaching. De leden wisselen ervaringen uit, geven elkaar tips, werken samen en steunen elkaar.

Het doel van de coöperatie is niet alleen het bevorderen van economische zelfstandigheid van de leden, maar ook het stimuleren van ontmoeting en participatie in de buurt. Coöperatie Eva is gevestigd in multifunctioneel centrum O3 – O3  staat voor Ontdekken, Ontwikkelen en Ontmoeten – samen met onder andere een buurthuis en een brede buurtschool. Iedere week organiseren wij een versmarkt van Lekkernassuh (Stichting Lokaal Voedsel Den Haag) met biologische groente en fruit van boeren uit de omgeving van Den Haag. Daarnaast organiseren we wekelijks kindermuziektheater workshops voor schoolkinderen van O3 en andere evenementen zoals een vrouwendag of een buitenspeeldag. 

 

 

 

Bezoek de Facebook